info@handel-transport.nl

06 - 204 76 204

Handel & Transport Hogenberg

Handel & Transport Hogenberg is een goed georganiseerd transportbedrijf uit Soest.
Jeroen Kuipers, eigenaar van Handel & Transport Hogenberg, zorgt ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip én in perfecte staat op de juiste plaats van bestemming terecht komt. Handel & Transport Hogenberg uit Soest, nabij Utrecht, levert zowel aan bedrijven en aan particulieren.

Werkzaamheden

Wij houden ons voornamelijk bezig met in- en verkoop van aannemersmaterieel en wat zich verder aandient en het transport daarvan. Wij zijn tevens een transportonderneming en verrichten specialtransporten met vrachtwagen- aanhanger combinatie met 28 t/m laadkraan. De opslag en verkoop van goederen gebeurd vanuit Soest, nabij Utrecht, waar ook onze vrachtwagen is gestationeerd.

Voorraad

Wij hebben een steeds wisselende voorraad van diverse materialen, zoals steigerplanken, bouwhekken, steigerbuis, koppelingen, bouwstempels, metselschragen, bouwliften e.d. Zee- en opslagcontainers, kantoor– en schaftunits en opslagketen zijn meestal op voorraad. Ook hebben wij regelmatig betonplaten, zowel Stelcon-, als trambaanplaten in de aanbieding.

Heeft u handel of een transportopdracht?

Bel dan met Jeroen Kuipers op 06 – 204 76 204 of mail naar info@handel-transport.nl.
U kunt ook ons contactformulier invullen dan nemen wij met u contact op.

Wie zijn wij

 • Jeroen Kuipers

  Eigenaar

  Verantwoordelijk voor transport
  handel en planning.
  U kunt mij bereiken op 06 – 204 76 204

 • Naomie Kuipers

  Mede eigenaar

  Verantwoordelijk voor de
  administratie
  U kunt mij bereiken op 06 – 209 42 300

Comments are closed.